Monday, March 3, 2008

lawak sikit ....

satu malam tiba2 karen terputus.. aku dan kawan2 ada dkt tingkat atas... semasa karen takda tu kami semua pakat2 kata kat ara la.. macam mna nak maju, asyik takda elektrik ja... sakit hati kami... dah nak dkt sejam takda elektrik, pastu dalam bersembang tiba2 ada sorang kawan kata lapar pastu kawan lain kata hang p ambik periuk sbb kat bilik kami sembang tu ada roti... pastu kawan tu pon turun... tiba2 leketrik kmbali... bersyukur kami.. kawan yang turun tadi naik kembali... dia berkata " nasib baik aku turun ambil periuk ni... klu tak sampai esok la takda elektri... sbb bukan terputus tapi suiz dia tertndang..... dkt bawah umah ada elektrik.. kat tingkat atas ja takda...." tak pasai arab kena kata ngan kami mcm tu ja....

9 comments:

puterikurekure said...

hehehhe..tu la pasal.
macam akak, kalau takde letrik je, terus check fius. mana tau fius je yang tertendang ke..

viruspadu said...

seb baik chek

kalu x

sampai tahun depan la xde letrik kan hihihihihih

WanHidayat said...

hehehehe...andaian yang selalu kita buat...jd mcm tuh sbb dah biasa berlaku tapi kalu terlalu jarang, makanya pi check box then mesti ada yang tertendang...heehehe

Mak Su said...

korang tak baya bill ker?

kawaii_desu said...

kuang kuang kuang

faridmw said...

(puterikurekure)

itula,, selalunya jarang tendang... malu juga rasanya,....

(viruspadu)
yerler.... itu pon tak sengaja.. sbb tingkat bawah ada karen.. klu tak,tak tau juga....

(wanhidayat)
sbb arab punya kotok tu tak pernah nak update.. jadi mmg teruk gilar la....

(maksu)

tak bayar jg. tu kot sbbnya karen tak cukup//

faridmw said...

(kawaii_desu)

kih kih kih.. terasa malu la pulak...

~qudwah_mardihah~ said...

huhuhuh

erm, tak mengundi ke? orang sini semua bakal cipta sejarah negara....hidup BA....

eh, lari tajuk sikit ye...semangat ni!go!go!chayuk!chayuk!

hangeng said...

Das Bettelarmband existiert als thomas sabo online Schmuckstück bereits seit Jahrzehnten. sabo schmuck Ursprünglich wurde es getragen, um sich von nahestehenden thomas sabo charm Menschen Anhänger „zusammenzubetteln“ und dadurch ein Schmuckstück zu besitzen, thomas sabo glaube liebe hoffnung das eine ganz persönliche Geschichte erzählen konnte. Nicht selten wurde es weiter vererbt thomas sabo und immer wieder in jeder Generation mit neuen Anhängern erweitert. thomas szabo Auch heute noch ist das Bettelarmband ein sehr beliebtes Accessoire. thomas sabo armbänder Und auch heute noch verbirgt es oftmals schmuck thomas sabo ketten Geschichten in sich, die eine ganz persönliche Bedeutung für seinen Träger bzw. seine Trägerin haben. Die einzelnen thomas sabo onlineshop Anhänger, die man an das Bettelarmband anbringen kann, können ganz unterschiedlichen Ursprungs sein. Einige thomas sabo ohrschmuck kauft man sich vielleicht selbst, andere lässt man sich von lieben Mitmenschen schenken und verbindet so mit dem Anhänger immer eine schöne Erinnerung.