Thursday, April 23, 2009

aku dah membuat pilihan untuk melancong ke jorden... hehehe.. terima kasih maksu... dapat award!!!





salam semua.. pa khbar? aku sekrang sedang melancong ke jorden, jiran pada syria.. taqk tau nak melancong ke mana dah.. jadi jorden pilihan ku.. datang sini takda benda lain boleh dicari selain bundle yang banyak.. aku minat bundle ka??? heheheeh...


aku nai ari khamis 23 hb 4 dan balik ari jumaat 24 hb 4.. moga perjalan balik selamat dan di permudahkan masa dkt sempadan nanti...




daannnnnnnnnnnnnnnn.......................




terima kasih maksu sbb bagi award tu.. farid terimanya dgn penuh rasa bangga.. wah bangga giler...







jutaan terima kasih dkt maksu... skrang senyum man nak bg award ni dkt sesiapa yang ada dkt list tu dan anggap lah ni adalah persahabatan sepanjang hayat.. aiwah.... hehehehehe

16 comments:

Tirana said...

Seronok dapat melancong..tengok2 negeri orang.. Ada yang boleh kutip tu..kutip bawak balik..hehehe..

Lama tak masuk blog Farid ni..Apa khabar? Nanti kak tirana amik award tu..rasa2 nama kak tirana ada dalam list...hehehe..terimakasih..

Mak Su said...

selamat melancung ke Jordan, selamat membeli belah brg2 bundle banyak2 ek... nak belikan apa utk maksu? hehehe, gurau jer.

tq sbb sudi amik award

farah liyana said...

dah lama tak update yer.

bestnya pegi melancong.

:)

kuIna LadyInRed said...

jauh berjalan luas pandangan...

lamanya menyepi..

kawaii_desu said...

salam cik adik..

Jordan banyak tempat bersejarah...
bertuah dapat gi. banyak kawan2 akak kat situ, kenal sebab ramai yg datang malaysia sambung pengajian

haslina said...

selamat pergi dan balik ke jordan...
;)

*ayu* said...

bestnya! x sabar nak tengok update jordan..

arsaili said...

salam bro..nak ikuttt ehehhe

Bunga Rampai said...

Nak dengar cerita pengalaman kembara di Jordan, boleh?

Salam :)

WanHidayat said...

Salam...

Selamat melancong Farid!!!

Jaga diri baik2 dan jangan lupa ole2 ek...hehehe, kidding brother!

zafi said...

semoga happy ketika melancong!

syahidatul said...

salam farid.. lama tak jenguk sini.

saya rasa farid memang layak dapat anugerah tu.. ;-)

enjoy your trip!

~mardihah~ said...

mana farid menghilang diri...lamanyer

紅燒魚takesi said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

hangeng said...

Das Bettelarmband existiert als thomas sabo online Schmuckstück bereits seit Jahrzehnten. sabo schmuck Ursprünglich wurde es getragen, um sich von nahestehenden thomas sabo charm Menschen Anhänger „zusammenzubetteln“ und dadurch ein Schmuckstück zu besitzen, thomas sabo glaube liebe hoffnung das eine ganz persönliche Geschichte erzählen konnte. Nicht selten wurde es weiter vererbt thomas sabo und immer wieder in jeder Generation mit neuen Anhängern erweitert. thomas szabo Auch heute noch ist das Bettelarmband ein sehr beliebtes Accessoire. thomas sabo armbänder Und auch heute noch verbirgt es oftmals schmuck thomas sabo ketten Geschichten in sich, die eine ganz persönliche Bedeutung für seinen Träger bzw. seine Trägerin haben. Die einzelnen thomas sabo onlineshop Anhänger, die man an das Bettelarmband anbringen kann, können ganz unterschiedlichen Ursprungs sein. Einige thomas sabo ohrschmuck kauft man sich vielleicht selbst, andere lässt man sich von lieben Mitmenschen schenken und verbindet so mit dem Anhänger immer eine schöne Erinnerung.