Sunday, June 14, 2009

dah hbis peksa pusingan pertama.......

salam semua kawan2 blogger... aku nak update tapi dkt syria payah nak buka blog.... aduih....... (aku tgh pelek.. nak buka blog pon tak leh...),,,, ni pon buka curi2 tapi curi ni tak dihukumka haram la.... hehehehe ('',)... dah his dah pusingan pertama peksa aku ni.. lpas ni peksa pusingan kedua.. minta la lulus semua trak payah pikir dah pusingan kedua... lotih pikir peksa ni... aku nak melawat blog kawan2 tpi susah sangt.. nanti blia aku blik msia ka aku melawat la.. lama tak ziarah2... rindu nak berjalan dan melawat2 ke teratak2 sahabt blogger ni.. hehehehe... aku nak pi hadiahkan senyuman ku pada semua.. sekarang ni aku hadiahkan dkt blog aku dulu... lpas ni sampai la senyuman2 tu...
ok la.. doa2kan ku berjaya ya kawan.. antara doa2 yang dimaqbulkan adalah doa sahabat2...
kita senyum la selalu sbb senyum itu satu sedekah....

10 comments:

puterikurekure said...

alhamdulillah...akak doakan awak lulus semua exam tu ek.
:)

ku tak sempurna said...

** SENYUM **

semoga lulus dengan cemerlang.. :D


psstt.. sy pun susah gak nak komen org walaupun duk kat mesia... line tenet tenat..

farah said...

Good luck!

Tirana said...

Semoga berjaya dalam ujian..Good lluck!

*ayu* said...

alhamdulillah.. settle satu dah kan? insyaAllah segalanya ok...
praying the bst for u bro..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

gudluck

Mak Su said...

ngeeeeee :))

(maksu siap sengih besau-besau kat farid)

sutera putih said...

gud luck!!!
god bless u,,,

紅燒魚takesi said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網