Thursday, March 12, 2009

pilihan untuk keluar dari syria....

salam... lama tak update.. ni baru nak update, malas nak pikir dah la pasai blog ni... janji leh buka cukup la... hehehehe... sekrang ni aku dalam delima sbb nak kena kuar dari syria ni bulan hadapan iaitu bulan 4.. terketar2 aku ni... apa nak bt... dah kena kuar.. pilihan untuk aku keluar untuk meninggalkan syria adalah negara2 berikut... JORDEN, LUBNAN, TURKEY, IRAQ ( iraq mana leh masuk ), ISRAEL (pun tak leh masuk...). jadi 3 negara jala yang menjadi ilihan untuk aku kuar... mula2 ingt nak kuar pi mesir tpi banyak kos pulak.. lepas peksa baru nak kuar pi mesir.. hehehe/.... sapa nak ikut jom la.... hehehe.
doakan aku selamat ya.. selamat pergi dan pulang..
tengah takut ni...... hehehehehe..
tenang tenang tenang....

22 comments:

aim-a said...

semoge selamat semuanya...hang x mau balik mesia kah?

Ad Rifza said...

Hmm..Moga selamatlah yea..dont worry..Jaga diri..Selalu berdoa..Insyallah..

~ mizzAmy ~ said...

~ senoga selamat pergi dan selamat pulang yerk.. ~

achik said...

salam..

moga dipermudahkan segala urusan.. :)

Mak Su said...

farid, moga baik2 saja di sana dan terus tersenyum, kalu ikut turki ok tak?

ku tak sempurna said...

selamt pergi dan selamat pulang ya...

nak takut apa?? :D

kuIna Jentayutiara said...

moga semua selamat
berdoalah...

Iliana said...

salam..

eh, kne keluar dr Syiria tu sbb ape?

wahh~ takpe, Allah sentiasa di sisi kita..semoga selamat semuanya..

haslina said...

selamat bercuti..dan jaga diri...

*SiRibenMerah said...

happy holiday n take care =)

~akuni~ said...

Lama dah Farid tak update kan... kenapa nak kena keluar dari situ? Apa-apa hal pun take care ok...

Aisar said...

steady farid..tp knp kna keluar syria?

SoFie NuR said...

semoga selamat semuanya..

naz ilyn said...

salam...
moga selamat pergi dan selamat kembali... sesungguhnya DIA ada bersama-sama dengan kamu.

*ayu* said...

kenapa kena keluar farid?

Bunga Rampai said...

Salam,

Cuti-cuti Mesir ka?

Nak ikut!

Dalam apa jua keadaan,ingat DIA, jangan lupa mohon dipermudahkan segala tanggungjawab dunia akhirat.

Saya semyum :)

Ibnurashidi said...

salam...

jemputlah ke sini ya..
dan bukan delima tapi dilema...jemput komen:

http://ibnurashidi.blogspot.com/2009/03/satu-tinjauan-pemuda-hari-ini-pemimpin.html

zafi said...

best of luck! take care yek!

joegrimjow said...

slamat perjalanan yeer

Mak Su said...

cemana hari ni? ada kabar gembira?

ada award utk farid ya.

紅燒魚takesi said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情