Thursday, November 13, 2008

jawab tag... (paling aku malas).............

nak jawab tag dari siRibenMerah dan kak yatie ...

1. Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2. Don't change your clothes, don't fix your hair... just take a picture.
3. Post that pcture with NO editing.
4. Post these instruction with your picture.
5. Tag 10 people to do this.


gambar yang tak di edit langsung... sbb tak sempat nak bersiap nak mandi pon tak leh sbb letih sangt..... hehehe, gambar ni masa aku balik dari syria ke malaysia... dok atas kapal terbang lagi.. hehehehe...





aku nak tag sapa2 yang ada di list link aku... hahaha... (biar sama2 kena...gelak keseronokkan... hahahah)....

bg sesiapa yang dah jawab anda terselamat... hahahaha

17 comments:

MiSZuE said...

eh saya dah kene tag ni n dah buat..hehehe..selamat

~ mizzAmy ~ said...

~ saya juga sudah buat. nasib den. hehehe... ~

e-leeyana said...

errrr...xbrape faham...kne bce blog yg d linkkn tu ke? (si riben merah n lg sorang) haha~ pending jap

haslina said...

heheh...saya pun paling malas jawab tag...

farah aminuddin said...

hehe.
natural2.
menunjukkan tiada sebarang edit dibuat.hikhik

su said...

sronoknye study kat tempat org...cite la pengalaman dok kat sana....(baru dpt tgk tuan empunye blog ni)hehe...

Tirana said...

Handsome farid ni..hehehehe..senyuman yang manis gitu

* ayu * said...

fuh!!! lega akak dah buat tag nih..
so, akak kira terlepas k farid?
:)

* ayu * said...

fuh!!! lega akak dah buat tag nih..
so, akak kira terlepas k farid?
:)

zafi said...

Dengar lagu apa tu ? :)

berrykisses said...

salam ziarah .
sempat lagi bergambar dalam kapal terbang ye ? :D

~mardihah~ said...

nak senyum lah...muka farid ni macam muka....macam....macam....macam.....macam.....

kawaii_desu said...

salam...

cik adik, biasanya tag ni ada berderet2 soklan yg perlu dijawab... ni takdak apa pun, yg ada gambaq saja??

gambaq ulaq peliharaan tu takdak ka heheeh

tintaHati said...

dah kena kot...hehehe....

Bunga Rampai said...

Salam,

Oh, senyum man rupanya!
Kacak ;)

naz ilyn said...

Salam...

dah kena dah tapi lupa nak senyum..

addyaholix said...

ko di syria?
adik aku di kaherah.
daerah yang sama?