Wednesday, February 10, 2010

barang barang yang ingin ku pasarkan di malaysia.. heheheh

Assalamualaikum... rasa nak update pulak ari ni.. hehehe.. saja nak promote barang2 yang saya tertarik untuk cuba pasarkan dimalaysia, jika mendapat sambutan leh la jual.. harap dapat la.. barang2 dari mesir dan syria.. baru dalam peringkat percubaa.. hehehe.. untuk mencari pendapatan lebih sambil belajar... antara barang yang ingin saya jual seperti nama ALLAH MUHAMMAD, AYAT2 ALQURAN yang disangkut dicermin pandang belakang kereta atau di mana2 saja, kopiah2 yang diperbuat dari syria, dan juga satu alat bacaan doa naik kenderaan apabila kita hidupkan enjin kereta...

antara contohnya...





jika mendapat sambutan, teringin juga untuk memasarkan dimalaysia secara kecil-kecilan ja... hehhe.. insyallah,, leh juga menambah pendapatan keluarga walaupun masih belajar.. itu adalah salah satu cara untuk mendapat wang untuk belajar.. hehehehehehe...

kalau rasa berminat gtau la....

10 comments:

echah_syed said...

tudung syria ade tak?? :D

faridmw said...

ada ja..... hehehehe... tpi tudung syria tu mcm mna yer???? hehehehe

Mak Su said...

buat masa ni, maksu ucapkan selamat berjaya buat farid, all the best, insyallah :) caiyuk caiyuk

Iliana said...

mcm best je bnda tu..try la jual kt malaysia..wat blog ekh..bole bli..hehe..xcited nih~

zafi said...

cantik nya... apa harganya

Ku Tak Sempurna said...

jgn bila dah seronok berniaga, lupakan pelajaran pula ya.. :D


selamat maju jaya

haslina said...

klu mmg barang tu tak de di malaysia dan barang tu mmg barang syaria semestinya ok klu berniaga di malaysia..

zafi said...

salamz need your help to fill in my survey study :D

*ayu the sun* said...

good.. start small insyaAllah.. berjaya.. tambah niat tu suci...
good luck!


VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

hangeng said...
This comment has been removed by a blog administrator.