Sunday, August 9, 2009

akad nikah along... aku lah juru gambarnya... hehehe

along adalah abang sulung ku... dia baru akad nikah nikah dgn pasangan hatinya pagi tadi.. along juga cucu pertama tok belah mak yang kawin.. klu tak aku la yang pertama tpi atas sbb tertentu tangguh jap.... hehehe... lawak ja... pasangan along tu orang KUALA NERANG, KEDAH. kami bertolak ke kuala nerang dalam kul 11 pg... ramai juga adik beradik yang mengiring..


buah tangan dari kami untuk keluarga perempuan... lawa tak? hehehe



majlis akad berlangsung di masjid dkt umah si perempuan.. nampak mcm meriah ja... hehehe tapi ntah la... meriah la kot.. hehehehe mmg meriah..
kami tiba di masjid kuala nerang dalam kul 1 mcm tu la....


aku dan abang sulung ku ALONG....

yang belakang t, abang no 2 ku.. ANGAH (Hakim dirani)


aku dah takda kerja time ni,,, along dok asyik sembang ja dan takda orang nak ambik gambar aku... aku ambik gambar sendiri la...

ketika dalam masjid dan bermula lah majlis akad nikah tu lepas solat zohor...

sapa dapat teka aku nak ambik gambar apa.. hehehe?

ni adalah wang hantaran dan mas kawin... jumlah dia aku tak tau.. aku ikut ja. hehehe...



mak keseronokkan dapat menantu yang pertama... hehehee.. tul tak mak?


amboi romentiknya along hehehehehe..


sebelom beredar dari kawasan masjid kami bergambar dgn ahli baru keluarga kami... iaitu isteri along.. hehehe


selepas selesai semua.. kami pi makan dkt umah perempuan pulak... jamu perut yang sungguh lapar tpi kerana aku dok diet ni tak la lapar sangt.. hehehe..
sblum balik aku dah boring.. aku nampak bunga yang menarik perhatian ku untuk aku tangkap gambarnya... hehehe.. untuk dijadikan koleksi hiasan gambar2 hiasan ku....




lepas makan lotih2 semua.. kami pon bergerak balik..

arini along dah ditabalkan menjadi suami orang.. huhuhu.. moga bahagia sepanjang hayat dan sampai ke anak cucu... hehehe.. bila nak dapat anak buah ni????? hehehe

16 comments:

puterikurekure said...

:)
slamat pengantin baru along!

*ayu* said...

selamat pengantin baru along!!! so meriah la syawal kali ni kan? ada new addition in the family.. :)

~ mizzAmy ~ said...

selamat pengantin baru buat along.. semoga kekal berbahagia ke akhir hayat.

naz ilyn said...

salam... selamat pengantin baru along... farid tak sabar nak anak buah atau tak sabar nak jadi macam along hihihi.

Mak Su said...

teruskanlah tersenyum ya farid :)

tahniah buat along :)

achik said...

selamat pengantin baru along.. :)

DaliaLiyana said...

slemat pengantin baru..semoga kekal ke anak cucu...

kuIna LadyInRed said...

wah wah dpt ahli baru... & lepas nie pulak ahli baru pula..

haslina said...

salam ~ ooo da balik m'sia cuti yea. selamat semuanya utk along dan isteri..

sure seronok yea balik ke kg halaman..

farah-chan said...

alhamdulillah dah selamat semuanya.
selamat pengantin baru utk kedua2 mempelai :D
bro bile lg :D

tintaHati said...

Semoga perkahwinan mereka diberkati :)

Izariza said...

Salam,
tahniah buat Alongmu.

Lama tak menziarah, masa merantai!

Bunga Rampai said...

Salam,

Tahniah buat Along. Selamat Pengantin Baru dan semoga berbahagia.

Senyum-man bila lagi? ;)

紅燒魚takesi said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

hangeng said...

Das Bettelarmband existiert als thomas sabo online Schmuckstück bereits seit Jahrzehnten. sabo schmuck Ursprünglich wurde es getragen, um sich von nahestehenden thomas sabo charm Menschen Anhänger „zusammenzubetteln“ und dadurch ein Schmuckstück zu besitzen, thomas sabo glaube liebe hoffnung das eine ganz persönliche Geschichte erzählen konnte. Nicht selten wurde es weiter vererbt thomas sabo und immer wieder in jeder Generation mit neuen Anhängern erweitert. thomas szabo Auch heute noch ist das Bettelarmband ein sehr beliebtes Accessoire. thomas sabo armbänder Und auch heute noch verbirgt es oftmals schmuck thomas sabo ketten Geschichten in sich, die eine ganz persönliche Bedeutung für seinen Träger bzw. seine Trägerin haben. Die einzelnen thomas sabo onlineshop Anhänger, die man an das Bettelarmband anbringen kann, können ganz unterschiedlichen Ursprungs sein. Einige thomas sabo ohrschmuck kauft man sich vielleicht selbst, andere lässt man sich von lieben Mitmenschen schenken und verbindet so mit dem Anhänger immer eine schöne Erinnerung.