Thursday, December 4, 2008

bermasalah...

salam...
bermasalah pulak dekat syria ni... nak masuk cc pun kena bg no pasport... pastu nak buka blog pon susah.... semua mamnu' (dilarang)... youtube pon tak leh buka...
teruk tul la... jadi tak leh selalu jengok blog kawan... kadang2 tu leh la... sbb nak masuk selalu tak leh...
hempeh tul....
dkt syria ni banyak sngt benda dilarang....
dah nak dkt raya ni..
farid ucapkaan selamat hari raya aidil adha... (kullu am wantum bialfo alfi khair)... moga bergembira selalu

45 comments:

naz ilyn said...

Salam...

dugaann... selamat hari raya aidil adha buat farid gak...

p/s: terfikir sejenak apakah pengorbanan yang terbesar pernah dilakukan...

BurungBelatuk said...

Salam....sabar je yea...adatla kat negeri orang...salam raya aidiladha...

*ayu* said...

salam farid..
sabar yer..
apa pun.. take care & b good!
semoga Allah mudahkan perjalanan farid kat sana..

salam eiduladha..

haslina said...

salam...hujan emas di negara orang...lebih baik hujan batu dinegara sendiri..
:)
selamat hari raya aidil adha..

Mak Su said...

dorang risau sesangat kot.. ikut je ler, nak buat camno kan, tempat orng :(

banat @ saffa @ hazwani said...

salam farid yg rajin menghapdet blog:)

salam aidiladha jugak.
dugaan kecil aje tu. awak kan berjiwa besar!

wonderla knape ur brother x update2 blog dia. sakit ea?

neway, take care of urself.

banat @ saffa @ hazwani said...

salam...dengan sukacitanya@dukacitanya anda telah dipaksa untuk menjawab tag dari cik saffa..thanks!

Zalisa Maz @ ZN Isa said...

Selamat hari raya aidil adha :)

kecik said...

salam.dekat syria?
selamat hari raya aidil adha inche!

SoFie NuR said...

Salam aidiladha

faridmw said...

salam bt semua... selamat hari raya.. terima kasih kerana bg semangat... heheh..
marilah kita ukirkan senyuman dihari raya ini... hehehe
senyum selalu...

PENDEKAR said...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA.

MEMAHAMI ERTI PENGORBANAN NABI IBRAHIM YANG SANGGUP MENGORBANKAN ANAKNYA KERNA CINTA PADA ALLAH

MARDHOTILLAH

:-)

Ibnurashidi said...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha juga buat Faridmw dan semua muslimin muslimat seluruh dunia.

Jangan lupa ibadah korban bagi sesiapa yang mampu:D

Haii..nampaknya syiria lebih dasyat daripada Mesir ya undang2nya. Baru-baru ni pelajar Malaysia ditangkap dan hantar pulang tak pasal2..

zafi said...

senyum juga untuk anda...
salam aidil adha

Ad Rifza said...

Salam Aidil Adha Farid..Semoga aidul adha di sana memberikan seribu satu nilai pengorbanan untuk farid..Moga berjaya lah..

arsaili said...

salam eid ul adha..hidup penuh pengorbanan..semoga dipermudahkan

arsaili said...

salam eid ul adha..hidup penuh pengorbanan..semoga dipermudahkan

Tirana said...

Salam faridmw..

Padanlah lama tak nampak online..rupanya ketat sangat undang-undang. Tentu ada sebab yang manasabah kenapa diorang buat begitu.. Semoga Faridmw tabah menghadapinya.

Salam aidiladha dari Kak tirana..

MiSZuE said...

patutlah...
kesian die
xper2..nanti dah senang2 sikit on9 le yerkk

selamat hari raya farid huhu

nur nabil said...

salam
selamat hari raya
wah..ketat sungguh kawalan kt sana

Purpleheart said...

Ala ciannya dia.. sabar la ye banyak-banyak..

semoga sukses selalu..

faridmw said...

tima kasih bt semua kerana mendoakan saya...
selamat hari raya bt semua....

shadeXsen said...

raye yg selamat...ameen.

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

uiks...u tube tu watashii fahamla kan
maybe diorang dapat detect menda takelok
ahahahaha

tp kalo blog tu rasa cam tak ptt gak

faridmw said...

tima kasih bt semua..

(hana)

itu yang pelek tu.. sampai semua tak leh...

aNIe said...

Kenapa agaknya banyak larangan ye?...

Nak ucapkan Selamat Aidil Adha pun dah lewat rasanya...heheheh

Yatie said...

salam farid .. alahai ciannya .. apakata karang kalau farid masuk internet, try laa backdoor access using few free websites cam www.hidemyass.com .. masuk dlm website nieh then taip address yg kita nak kat dlm column dia tuh .. Insyaallah mana2 website yg service provider block bleh dibukak .. akak pun selalu gak kena cenggitu .. dlm web tuh pun ada bagi few websites yg lain gak to access the firewall settings .. selamat mencuba :)

Bunga Rampai said...

Salam Aidiladha,

Saya pasti seorang Senyum-man itu sentisa tersenyum walau apa jua masalah melanda. Itu cuma satu ujian kecil. Jadi, teruskan menguntum senyum dari hati kerana dengan senyuman sedikit sebanyak masalah terlerai.

Selamat belajar :)

~mardihah~ said...

sabar itu indah...
siannya dier...sabar ye encikfarid...

senyum selalu..

Raikan Cinta!

e-leeyana said...

test test..farid farid..kamu ada di sana ke tak??? hehe..salam eidul adha ya (maaf lewat)..baru bercuti lepas exam..

apa pun, all da best ya buat kamu di sana..tunggu saya buka bisnes cc di syria nanti, mesti semua ok hehe..

fiezafadilla said...

owh...dah sampai sana eh...
selamatla semuanya...

faridmw said...

Tima kash bt semua,doakan supaya dpermudahkan segala urusan

arsaili said...

salam saudara..semoga sihat selalu

~ mizzAmy ~ said...

~ salam...

lor, kesiannya kalau susah nak blogging kat sana. apa2 pun, semoga farid sihat2 jer kat sana. ~

zafi said...

apa cerite terbaru?

putera_asQalan said...

semoga dimudahkan kerja anda..

ameen..

arsaili said...

Salam Maal Hijrah, May Allah crown us with the best of iman, health, wealth and peace of mind in the New Year.

kawaii_desu said...

salam maal hijrah buat farid, all the best ya!!

faridmw said...

sapa tau lama web yang leh buka web yang diblock gtau yer... yangweb kak yatie bg pon tak leh buka...

su said...

alahai xpe lah...kami sume fhm keadaan di sana yg penting jaga diri baik2 & blajar rajin2 ek! hihi...

salam dr Malaysia!

Muhammad Azli Shukri said...

kesabaran itu penting. salam singgah

WanHidayat said...

Salam Farid....masih tak dapat ke CC ke???

Tunggu ni bila Farid nak update lagik...

Wish u have a blessing friday!!!

kawaii_desu said...

salam cik adik.. apa cerita sekarang??

faridmw said...

salam semua.. apa khabar? harap semua sihat.. tak nak update lagi.. masih dalam proses.. hehehe

hangeng said...

Das Bettelarmband existiert als thomas sabo online Schmuckstück bereits seit Jahrzehnten. sabo schmuck Ursprünglich wurde es getragen, um sich von nahestehenden thomas sabo charm Menschen Anhänger „zusammenzubetteln“ und dadurch ein Schmuckstück zu besitzen, thomas sabo glaube liebe hoffnung das eine ganz persönliche Geschichte erzählen konnte. Nicht selten wurde es weiter vererbt thomas sabo und immer wieder in jeder Generation mit neuen Anhängern erweitert. thomas szabo Auch heute noch ist das Bettelarmband ein sehr beliebtes Accessoire. thomas sabo armbänder Und auch heute noch verbirgt es oftmals schmuck thomas sabo ketten Geschichten in sich, die eine ganz persönliche Bedeutung für seinen Träger bzw. seine Trägerin haben. Die einzelnen thomas sabo onlineshop Anhänger, die man an das Bettelarmband anbringen kann, können ganz unterschiedlichen Ursprungs sein. Einige thomas sabo ohrschmuck kauft man sich vielleicht selbst, andere lässt man sich von lieben Mitmenschen schenken und verbindet so mit dem Anhänger immer eine schöne Erinnerung.